Privatlivspolitik


Kunde- & Privatlivspolitik

 

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Klinik for fodterapi V/Statsautoriseret fodterapeut Rikke Hillersborg, har vi brug for følgende oplysninger:
. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Klinik for fodterapi V/Statsautoriseret fodterapeut Rikke Hillersborg og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Klinik for fodterapi V/Statsautoriseret fodterapeut Rikke Hillersborg har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige i Klinik for fodterapi V/Statsautoriseret fodterapeut Rikke Hillersborg er: Rikke Hillersborg

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Klinik for fodterapi V/Statsautoriseret fodterapeut Rikke Hillersborg har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til postfodterapi@gmail.com.

Cookies
På www.rikkehillersborg.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, se vejledningen på Webshop Cookies og Privatlivspolitik.

Log-statistik
Vi bruger en log-statistik på www.rikkehillersborg.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Klinik for fodterapi V/Statsautoriseret fodterapeut Rikke Hillersborg's hjemmeside.

 Nyhedsbrev

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Vi behandler din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på postfodterapi@gmail.com og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af salg eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af:

–       dine betalingsoplysninger -pensopay
–       håndtering af nyhedsbreve via e-mail - Mailchimp
–       håndtering af tilmelding til nyhedsbrev - Mailchimp

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.